Română    |    English
Andreea Deli-Diaconescu

Cu o experienţă în calitate de avocat de 13 ani, Andreea Deli-Diaconescu este specializată în domeniul insolvenţei şi litigiilor. Se bucură de o bună reputaţie profesională, ca urmare a implicării în proiecte privind insolvenţa, reorganizarea judiciară şi recuperarea de creanţe.

Experienţa Andreei include implicarea în litigii şi în arbitraje interne şi internaţionale. Andreea a făcut parte din echipa care a reprezentat Statul Român în cadrul unei intens mediatizate proceduri arbitrale internaţionale. A fost implicată, de asemenea, în proiecte privind dreptul societar, bancar, fiscal şi real estate.

Insolvenţă. Andreea este unul dintre cei mai apreciaţi practicieni în insolvenţă. A fost coordonatorul echipei de avocaţi care a reprezentat Autoritatea pentru Recuperarea Activelor Statului, diverse fonduri de investiţii, investitori străini în România şi instituţii financiare, în cadrul procedurilor de insolvenţă. De asemenea, Andreea este unul dintre membrii echipei de elaborare a Codului Insolvenţei.

Mai mult »